Ζητήματα ηθικής και ορθής λειτουργίας

Στο OfferBox.gr δεσμευόμαστε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής και ακεραιότητας σε όλες τoμείς ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Αυτό περιλαμβάνει τις προσφορές, τα άρθρα, τα προτεινόμενα καταστήματα και οποιαδήποτε πληροφορία βρείτε στο site μας. Η Πολιτική Δεοντολογίας περιγράφει τις αρχές και τις πρακτικές μας για να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια, την αξιοπιστία και μια θετική εμπειρία για τους χρήστες μας.

Ποιότητα έναντι κέρδους

Πιστεύουμε να βάζουμε την ποιότητα πάνω από οτιδήποτε άλλο όταν πρόκειται για την επιλογή των προσφορών και των εκπτωτικών κουπονιών που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας. Ενώ έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες επωνυμίες, επιλέγουμε προσεκτικά μόνο μερικές εκατοντάδες επωνυμίες που πληρούν τα αυστηρά μας κριτήρια.

Η διαδικασία επιλογής μας έχει προτεραιότητα την καλή εμπειρία των χρηστών και όχι το μέγιστο ενδεχόμενο κέρδος. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, τη λειτουργικότητα και τη φιλικότητα των e-shop προς τον χρήστη και την υποστήριξη πελατών. Εστιάζοντας σε αυτούς τους παράγοντες, στοχεύουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας προσφορές που προσφέρουν αξία και βελτιώνουν την εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές.

Απόρρητο και Προστασία Δεδομένων

Ο σεβασμός του απορρήτου σας και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Τηρούμε αυστηρές πρακτικές απορρήτου και συμμορφωνόμαστε με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία περιγράφει με σαφήνεια τον σκοπό και το εύρος της συλλογής δεδομένων, τα μέτρα που λαμβάνονται για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων και τα δικαιώματά σας ως χρήστη.

Ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες

Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές, τα εκπτωτικά κουπόνια και τις προσφορές που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας. Η ομάδα μας επαληθεύει επιμελώς τις λεπτομέρειες κάθε προσφοράς πριν από τη δημοσίευσή της. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι προσφορές και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τα brands ή τους εμπόρους λιανικής.

Ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα τους χρήστες μας να ελέγξουν ξανά τους όρους, τις προϋποθέσεις και τη διαθεσιμότητα οποιωνδήποτε προσφορών πριν προβούν σε μια αγορά. Εάν συναντήσετε ανακρίβειες ή προβλήματα με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπό μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να διορθώσουμε το οποιοδήποτε ενδεχόμενο λάθος άμεσα. Ωστόσο επειδή οι προσφορές είναι πάντα περιορισμένης διάρκειας, ζητάμε την κατανόηση σας σε περίπτωση που δεν έχουμε προλάβει να απενεργοποιήσουμε ή μας έχει διαφύγει κάποια ληγμένη προσφορά.

Διαφάνεια και τρόπος λειτουργίας

Ως ιστότοπος προσφορών, συμμετέχουμε σε προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ σε συγκεκριμένους συνδέσμους ή κάνετε μια αγορά μέσω της πλατφόρμας μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια από τις μάρκες ή τους εμπλεκόμενους εμπόρους λιανικής, μόνο σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε μια αγορά. Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει τη διαδικασία επιλογής μας ή την ακεραιότητα των προτάσεών μας.

Δεσμευόμαστε να είμαστε διαφανείς σχετικά με τις σχέσεις που έχουμε με τους συνεργάτες μας. Η σειρά παρουσίασης και η τοποθεσία εμφάνισης των προσφορών ενδεχομένως να αλλάξει κατά την κρίση μας ή σύμφωνα με τις ανάγκες τις ιστοσελίδας και τις εκάστοτε συμφωνίες. Όμως, ποτέ δεν θα παρουσιάσουμε ένα προϊόν ή μια προσφορά ως πιο αξιόλογη από μια άλλη, λόγω των παραμέτων μιας συνεργασίας μας ή λόγω οποιουδήποτε άλλου παράγοντα.

Συνεχής βελτίωση

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των χρηστών μας. Εκτιμάμε τα σχόλια και τις προτάσεις από τους επισκέπτες μας, καθώς μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα και τη αξιοπιστία των προσφορών και των πληροφοριών που παρέχουμε. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή πρόταση σχετικά με την Πολιτική Δεοντολογίας ή οποιοδήποτε άλλο τομέα της ιστσελίδας μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Offerbox.gr για να βρείτε τις προσφορές σας! Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας εξυπηρετούμε με το υψηλότερο επίπεδο ηθικής, ακεραιότητας και σεβασμού.