Όροι χρήσης του Offerbox

Καλώς ήρθατε στο OfferBox.gr! Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις (οι «Όροι») διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση του OfferBox.gr (ο «Ιστότοπος»), συμπεριλαμβανομένων τυχόν υποτομέων, εφαρμογών για κινητά και υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του Ιστότοπου. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του OfferBox.gr, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους. Παρακαλώ διαβάστε τα προσεκτικά.

Πνευματική ιδιοκτησία:

Όλο το περιεχόμενο στο OfferBox.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά του ονόματος του ιστότοπου, των λογότυπων, των γραφικών, των εικόνων και των εμπορικών σημάτων που παρουσιάζονται στον Ιστότοπο, προστατεύονται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτά τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στο OfferBox.gr ή στις εταιρείες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Απαγορεύεται η χρήση, η αντιγραφή, η διανομή ή η τροποποίηση οποιουδήποτε περιεχομένου από το OfferBox.gr χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τον αντίστοιχο κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων.

Με την πρόσβαση και τη χρήση του OfferBox.gr, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του OfferBox.gr και τρίτων. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες και αξιώσεις για αποζημίωση.

Μη ευθύνη για προσφορές:

Το OfferBox.gr λειτουργεί ως ενδιάμεση πλατφόρμα που παρέχει συνδέσμους συνεργατών, κουπόνια και εκπτωτικούς κωδικούς για επωνυμίες τρίτων. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την εγκυρότητα ή τη διαθεσιμότητα των προσφορών που εμφανίζονται στον Ιστότοπό μας.

Κατανοείτε και αναγνωρίζετε ότι οι προσφορές παρέχονται από επωνυμίες τρίτων και οποιεσδήποτε συναλλαγές ή αλληλεπιδράσεις με αυτές τις επωνυμίες γίνονται αποκλειστικά μεταξύ εσάς και της αντίστοιχης επωνυμίας. Το OfferBox.gr δεν εγκρίνει και δεν εγγυάται τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που παρέχονται από αυτές τις επωνυμίες.

Συμφωνείτε ότι το OfferBox.gr δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια χρημάτων, χρόνου ή περιουσιακών στοιχείων που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των πληροφοριών που παρέχονται στον Ιστότοπό μας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις αποφάσεις σας να ασχοληθείτε με τις προσφορές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και διακριτικοί κατά την πραγματοποίηση αγορών.

Σύνδεσμοι συνεργατών:

Το OfferBox.gr συμμετέχει σε προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι όταν κάνετε μια αγορά μέσω των συνδέσμων συνεργατών που παρέχονται στον Ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Αυτές οι προμήθειες συμβάλλουν στη συντήρηση και λειτουργία της πλατφόρμας μας. Ωστόσο, το κέρδος μας δεν επηρεάζει την επιλογή ή την παρουσίαση των προσφορών.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και τη συνάφεια κατά την επιμέλεια των προσφορών, εστιάζοντας στην αξία που παρέχουν στους χρήστες μας. Η απόφαση να συμπεριληφθεί μια επωνυμία ή μια προσφορά βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ποιότητα των προϊόντων τους, η ποιότητα του ιστότοπού τους, η ευκολία χρήσης, η υποστήριξη πελατών και οι κριτικές. Αξιολογούμε προσεκτικά κάθε επωνυμία για να διασφαλίσουμε ότι οι προσφορές που παρουσιάζουμε πληρούν τα ποιοτικά μας πρότυπα.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η δέσμευσή μας στην ποιότητα δεν διακυβεύεται από το πιθανό κέρδος που μπορεί να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να παρέχουμε μια θετική εμπειρία χρήστη και να σας βοηθήσουμε να βρείτε πολύτιμες προσφορές που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Ηθική χρήση:

Με την πρόσβαση και τη χρήση του OfferBox.gr, συμφωνείτε να περιηγείστε και να δεσμεύεστε με το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας με ηθικό τρόπο. Αναμένουμε από όλους τους χρήστες να ενεργούν υπεύθυνα, να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων και να συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Συμφωνείτε να μην κάνετε κατάχρηση του ιστότοπου, να μην εμπλακείτε σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να παρεμβαίνετε στην εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου ή να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να διαταράξει την εμπειρία του χρήστη ή να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιστότοπου.

Το OfferBox.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη διαπιστώνεται ότι εμπλέκεται σε ανήθικη συμπεριφορά ή δραστηριότητες που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της πλατφόρμας μας ή την εμπειρία άλλων χρηστών. Ενδέχεται επίσης να προβούμε στις κατάλληλες νομικές ενέργειες εάν είναι απαραίτητο.

Σας ενθαρρύνουμε να αναφέρετε σε εμάς οποιαδήποτε ύποπτη ανήθικη συμπεριφορά ή παραβιάσεις αυτών των Όρων. Η συνεργασία σας για τη διατήρηση της ακεραιότητας της πλατφόρμας μας εκτιμάται ιδιαίτερα.

Πολιτική Απορρήτου και Προσωπικά Δεδομένα:

Στο OfferBox.gr, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Η Πολιτική Απορρήτου μας εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιώντας το OfferBox.gr, συναινείτε στη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας για να κατανοήσετε πώς χειριζόμαστε τις πληροφορίες σας και τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά τους.

Τροποποιήσεις στους Όρους:

Το OfferBox.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τους Όρους για τυχόν αλλαγές. Η χρήση του OfferBox.gr μετά από τροποποιήσεις σημαίνει ότι αποδέχεστε τους αναθεωρημένους Όρους.

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων ή με οποιεσδήποτε μελλοντικές τροποποιήσεις, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της Ιστοσελίδας μας.

Αποποίηση ευθύνης:

Το OfferBox.gr παρέχει τον Ιστότοπο και το περιεχόμενό του βασιζόμενο σε πληροφορίες από τρίτα μέρη. Ενώ καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια, την επικαιρότητα και την αξιοπιστία των πληροφοριών στον Ιστότοπό μας, δεν καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή όχι, σχετικά με την πληρότητα, ακρίβεια, αξιοπιστία, καταλληλότητα ή διαθεσιμότητα του ιστότοπου ή το περιεχόμενό του.

Αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε εμπιστοσύνη δείχνετε στις πληροφορίες που παρέχονται στο OfferBox.gr γίνεται με δική σας ευθύνη. Αποποιούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή ανακρίβειες στο περιεχόμενο ή οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά προκύψει από τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Το OfferBox.gr δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή γενικές ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιορισμένα, ζημιών για απώλεια κερδών, υπεραξίας, χρήσης, δεδομένων ή άλλων άυλων ζημιών, που προκύπτουν από:

Η χρήση ή η αδυναμία σας να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα.
Οποιεσδήποτε αλλαγές, ενημερώσεις ή διακοπές στον Ιστότοπο.
Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή τροποποίηση των δεδομένων σας.
Τυχόν ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις τρίτων που διευκολύνονται από τον Ιστότοπο.

Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία:

Αυτοί οι Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οποιεσδήποτε διαφωνίες που προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτούς τους Όρους ή τη χρήση του OfferBox.gr από εσάς θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Αυτοί οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και το OfferBox.gr σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς και αντικαθιστούν τυχόν προηγούμενες συμφωνίες ή άλλες υποθέσεις.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη του παρόντος Όρων κριθεί άκυρη ή ανεφάρμοστη, οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

Με την πρόσβαση και τη χρήση του OfferBox.gr, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με αυτούς τους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της Ιστοσελίδας μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με αυτούς τους Όρους, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένα έχετε κάποιο σχόλιο ή κάποια απορία που θέλετε να υποβάλλετε σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

    Η ιστοσελίδα και οι φόρμες επικοινωνίας προστατεύονται από το reCAPTCHA και ισχύουν οι Όροι Υπηρεσιών και η Πολιτική Απορρήτου της Google.